top of page
Wit-logo.png

Over

the Soft Power company

The Soft Power Company gelooft in de meerwaarde van impact en creativiteit aan de ene kant en een solide financiële basis, positioneringen groei aan de andere kant.

Schermafbeelding 2018-11-26 om 16.02.06.

 

Commerciële en creatieve ondernemers kunnen van elkaar leren en elkaar aanvullen, maar in de praktijk gebeurt dit niet zoveel. The Soft Power Company slaat deze brug tussen commerciële en creatieve (innovatieve) markten en verbindt harde en zachte skills om jouw bedrijf en jou als (startend) ondernemer verder te helpen en aantrekkelijker te maken op de manier zoals jij dat met jouw onderneming of project voor ogen hebt. 

 

The Soft Power Company gelooft in ondernemers die impact én omzet als succescriteria hanteren. In de meerwaarde van empathie en creativiteit aan de ene kant en een solide financiële basis, positionering en groei aan de andere kant. 

wat is Soft Power?

The Soft Power company visie

The Soft Power Company

 The Soft Power Company is een netwerkorganisatie van onafhankelijke adviseurs en uitvoerders die elk een eigen expertise, netwerk en aanpak hebben: ze hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven of in de creatieve industrie, kunst & cultuur en andere innovatieve markten.  Zij begrijpen jouw uitdagingen en zijn expert in deze twee werelden en netwerken op hun eigen manier met elkaar te verbinden en jouw verder te helpen. Zij geloven allemaal dat beide perspectieven van elkaar kunnen leren en waarde toe kunnen voegen.

Simone 

van Bennekom

06 - 21 53 31 79

 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon
 • White Facebook Icon

Simone van Bennekom

oprichter en eigenaar: 

 

Simone van Bennekom is de oprichter en eigenaar van The Soft Power Company. Begonnen in de creatieve sector als actrice en cultureel ondernemer maakte zij de overstap naar het bedrijfsleven. Ze volgende een economische studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en specialiseerde zich in innovatieve markten en in het bijzonder de CCI: de culturele en creatieve industrie. Haar onderzoeksgebieden zijn corporate cultuursponsoring en internationalisering binnen de creatieve industrie. 

Sector: Creatieve industrie, Kunst en Cultuur, Kunstonderwijs, Overheid, Topsectoren, MKB 

 

Expertise: Internationalisering, business modelling, strategie, marktanalyse, Projectmanagement, onderzoek en ontwikkeling, workshops, presentaties

Kitty Bogte

Allround

senior projectmanager/medewerker: 

 

Met haar veelzijdige achtergrond en werkervaring in de media en film en bij culturele en maatschappelijke organisaties (o.a. International Film Festival Rotterdam, camera-agentschap The Birds, en Stichting Time Out), weet Kitty projecten van A naar B te brengen. Dit doet ze het liefst samenwerkend in een prettig team en met oog voor detail.  

Sector: Creatieve industrie, Kunst & Cultuur, Film & Media, Social Start-ups, Non-Profit Organisaties

 

Exepertise: Projectmanagement, Relatiemanagement, Fondsenwerving, Sponsoring, HR & Talent-management, Productie, Sales  

 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon
 • White Facebook Icon

Kitty

Bogte 

06 46 71 41 92

Frederiek Voskens 

conceptontwikkelaar voor het bedrijfsleven: 

is conceptontwikkelaar en moderator voor het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, ministeries en andere organisaties. Haar creatieve benadering en betrokkenheid dragen op een verrassende, doeltreffende manier bij aan veranderings- en leerprocessen. Als opdrachtgever bent u intensief betrokken bij het in kaart brengen van de problematiek en het gewenste effect. Frederiek zorgt voor de ‘vertaling’ daarvan in een trefzeker en constructief concept.

Sector: Zorg, Maatschappij, Kunst & Cultuur, Muziek, Berdijfsleven, Gemeenten, Ministeries 

Exepertise: 

Soft Power Marketing, Verandermangement, Reputatiemanagement, Moderator, Creatieve conceptontwikkelaar 

 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon
 • White Facebook Icon

Frederiek 

Voskens

06 - 22 39 60 47

Pawan Bhansing

 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon
 • White Facebook Icon

Pawan Bhansing

organisatiepsycholoog

Pawan Bhansing is organisatiepsycholoog en deskundig in sociaal- wetenschappelijke onderzoeksmethoden en technieken. Tevens maakt hij gebruik van verschillende theoretische perspectieven uit de sociale wetenschappen waardoor hij een breder inzicht kan geven in vraagstukken. In zijn onderzoek heeft hij zich gericht op de creatieve processen in organisaties en de cognitie van culturele managers en creatieve ondernemers. Zijn onderzoeken zijn gepubliceerd in internationale wetenschappelijke tijdschriften. Deze hebben betrekking op onder andere innovatie, professionaliteit, ondernemerschap, motivatie, de context van werk en tegenstrijdige doelen. De vraag: “Wanneer doe ik het goed?” staat centraal in zijn onderzoek.

Sector: Creatieve Industrie, Cultuur, MKB, Overheid, Onderwijs

Exepertise: 

Innovatieve, onderzoeksadvies, verandermanagement, evaluatie, coaching, motivatie

bottom of page