top of page
Wit-logo.png

De grens over met je bedrijf

De grens over met je bedrijf

Heb je internationale ambitie met jouw bedrijf? Wil je weten waar een interessante afzetmarkt voor jouw producten of diensten ligt in het buitenland?  Wil je werken aan een internationale reputatie van kwaliteit zodat kwalitatief interessante klanten jouw bedrijf nog beter weten te vinden? 

De grens over met je bedrijf

voor grensverleggers

isaiah-mcclean-412272-unsplash.jpg

Wat we bieden:​

  • Op maat onderzoeken, ontwikkelen en vormgeven programmatraject internationaliseren voor CEO’s in innovatieve markten zoals de culturele en creatieve industrie gericht op praktische vaardigheden zoals het opbouwen van een relevant (buitenlands) netwerk, benchmark verre en nabije markten, mappen (lokale) business development partijen, taal, cultuurverschillen, mappen relevante strategische beurzen en partners,  internationale marketing en social media strategieën, overheid- en andere financieringsmogelijkheden.

  • Programma coördinatie, uitvoering, productie en monitoring.

  • Het (mee)bedenken van nieuwe concepten, ideeën en passende business modellen. 

  • Coaching- of adviestraject op maat afgestemd op behoeften, ambities en uitdagingen van de onderneming. Hierin leveren we een plan van aanpak en een propositie op waarin het afsluiten van een eerste internationale deal, of uitbreiden van internationale contracten en mogelijke financieringstrajecten centraal staat.  

  • Interim-management en het (helpen) uitvoeren van het opgeleverde plan van aanpak en propositie.

robin-garnier-471973-unsplash.jpg
tron-le-973820-unsplash.jpg
bottom of page