top of page
  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Ben jij een ondernemer die impact wil maken maar weet je niet hoe je je dromen in de markt moet zetten of financieren? Wil je (door)groeien als ondernemer, maar wel duurzaam?

 

Bij een nieuwe tijd hoort voor ondernemers een nieuwe manier van handelen en groeien. Waar commerciële bedrijven niet langer onderdeel willen zijn van het probleem maar van de oplossing en daarom zoeken naar duurzame verandering, blijft het voor creatieve en maatschappelijke ondernemers een uitdaging om een goede financiële basis te vinden voor de lange termijn. Commerciele en maatschappelijke ondernemers kunnen van elkaar leren en elkaar aanvullen, maar in de praktijk gebeurt dit niet zoveel.

 

The Soft Power Company slaat deze brug tussen commerciële en creatieve (innovatieve) markten en verbindt zo harde en zachte skills om jouw onderneming verder te helpen en te verrijken op de manier zoals jij dat met jouw onderneming of project voor ogen hebt. The Soft Power Company gelooft in impact en omzet. In de meerwaarde van empathie en creativiteit aan de ene kant en een solide financiële basis aan de andere kant. 

The Soft Power Company

Simone van Bennekom

06 - 21 53 31 79

Binnenkort online

bottom of page