top of page
Wit-logo.png

De kracht van soft power binnen je bedrijf

De kracht van soft power binnen je bedrijf

Jong talent in huis halen is één ding, maar jong talent vasthouden is in onze lost-in-translation 21e eeuw een uitdaging. De jonge werknemer van nu wil niet alleen maar werken voor een bedrijf wat zich inzet om meer omzet te maken....Het gaat niet over wat of hoe, maar waarom. Een bedrijf moet purpose driven zijn. Maar wat is het verhaal, de waarom en kernwaarden van je bedrijf en hoe boost en inspireer je je werknemers zodat ze, vanuit hun eigen motivatie, graag voor jou willen (blijven) werken? Wij bieden programma’s, verandertrajecten, hulp, advies en uitvoering.

De kracht van soft power binnen je bedrijf

voor veranderaars

rawpixel-256641-unsplash.jpg
Modern Art Piece

Wat we bieden:​

  • Op maat onderzoeken, ontwikkelen en vormgeven soft power programmatraject i.s.m. bijvoorbeeld HR, P&O, marketing & sales of (middel) management. Aan bod komt o.a.: (corporate)storytelling, creatieve verandermethoden, (millenial) recruiting, creativity and strategic innovation management, nieuwe business modellen, design driven methodieken, value based approach, reputatiemanagement, (corporate)sponsoring, inspiratie en bedrijfstrots.

  • Losse masterclasses op bovengenoemde thema’s.

  • Het (mee)bedenken van nieuwe concepten, start-ups, ideeën en passende business modellen en proposities.

  • Creatieve methoden en sessies voor specifieke veranderonderwerpen op maat gemaakt voor de uitdagingen van uw onderneming of organisatie.

  • Programma coördinatie, uitvoering, productie en monitoring.

  • Coaching- of adviestraject op maat afgestemd op behoeften, ambities en uitdagingen van de afdelingen. Hierin leveren we een plan van aanpak op waarin een lange termijn verandertraject centraal staat.

  • Interim-management en het (helpen) uitvoeren van het opgeleverde plan van aanpak.

Vergadering
bottom of page